Bokningskalender

Här visas när våra lokaler är uppbokade. När det gäller bröllop under en helg så kan tyvärr inga andra sällskap boka stugan samtidigt. Övriga dagar i veckan kan flera sällskap boka olika utrymmen samtidigt. Använd rullgardinsmenyn nedan för att visa de olika uthyrningsobjekten. Tidsikonen visar vilken tid lokalen är bokad. För muspekaren över ikonen för att se bokade tider.
Under bokningskalendern ser ni bilder på de olika uthyrningsobjekten.

Varje bokning inleds med ett mejl till uthyrning@ikhp.se. Uppge antal personer, aktivitet och önskad lokal i bokningsförfrågan. Titta gärna i kalendern nedan för att se vad som kan vara ledigt.

OBS! Använd INTE formuläret som finns under bokningskalendern nedan utan starta med ett mejl!

Bokning av privatperson eller förening sker via mejlkontakt. När bokningen är överenskommen går en faktura ut med  bokningsavgiften på 20% av hyreskostnaden och även en faktura på resterande belopp som betalas senast en vecka före bokningens start. Hyresgästen står själv för städkostnaden och den beställs av , och betalas till, Complett Service i Jönköping AB som nås på telefon: 073-6330646. Som privatperson görs ”RUT-avdrag” (för närvarande 50%) direkt på fakturan.

Villkoren gällande konferenser för företag, organisationer och liknande sker enligt överenskommelse med IKHP-kansliet via mejl till uthyrning@ikhp.se. För företagsbokningar under vardagar så ingår städning i priserna.

Mer information finns under fliken ”Bra att veta”.

Om ni vill boka övernattning så rekommenderar vi den fantastiska Slottsvillan som erbjuder specialpriser för de som bokar IKHP-stugan. Mera information hittar ni här: Slottsvillan – boende 

Bilder på uthyrningsobjekten hittar ni här nedan:

 

Hela serveringsbyggnaden                   Utsikten + övre plan

Hela serveringsbyggnaden                                    Utsikten (sett från norra delen av lokalen)

 

Utsikten                   Övre serveringsplan

Norra delen av utsikten (sett från mitten av lokalen)     Södra delen av utsikten (sett från mitten av lokalen)

 

IMG_0345                   19

Festdukning

 

 

Konferens 1                   Konferens 2

Konferensrum Triatleten 15 pers                          Konferensrum Skidåkaren 20 pers

 

Nedre

Konferensrum Cyklisten 60 pers  (nedre plan)

 

IMG_0376                    IMG_0371

Balkong (ingår givetvis i uthyrning)